Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élőlények

 brumak.jpg

Brumak

A brumak kb. 12 méter magas és közel 10.000 kg súlyú. Feltételezések szerint ezeket az élőlényeket, úgy tenyésztették ki. Fej sisakja a Corpser fejvédőjéhez hasonló. Hátukon egy Rakétavetőt és egy Gatling gun-t, míg kezükön egy-egy trojkát viselnek. Erejük egy Corpserével mérhető össze.

 

 

 

 

 

 

corpser.jpg

 

Corpser

A corpser a pókokhoz hasonló lény. Négy szeme van, és tojásokat rak. A brumakhoz hasonló sisakot hord. Nyolc vastag, páncélozott lábuk van. Így csak altestük és szájuk sebezhető. Ezt a lényt használják arra, hogy a mélység és a felszín között járatokat ásson.

 

 

 

 

reaver.jpg

 

Reaver

A reaver egy nagy, repülni képes lény. Körülbelül hússzor akkora mint egy átlagos sáska. Ezeket felnyergelik, és beast rider-ek meglovagolják. Másodpilótaként egy here vagy egy theron utazik. Ezek a lények még egy rakétavetővel is el vannak látva.

 

hydra.jpg

 

Hydra

A hydra egy reaver-hez hasonló lény. Méretében meghaladja azt, de ugyan úgy képes repülni. Skorge-nak, a főpapnak is volt egy ilyenje, de vele együtt halt meg.

 

 

 

 

 

seeder.jpg

 

Seeder

A seeder egy nagy, bizarr, rovar szerű élőlény. A hátsófelén Nemacysteket tud kilőni, melyek egy medúzához hasonló, élő akna. Ezek általában lyukakon keresztül jutnak ki a felszínre, és ott aláaknázzák a területet.

 

 

 

 

 

bloodm..jpg

 

Vérhátas

A vérhátas egy üregi lény, mely feltehetőleg a sáskákkal együtt fejlődött ki. Mellső lábaikat használják járásra, míg hátsó két lábuk agyarrá alakult. Ezeket használják támadásra. Őket lóként használják, beast riderek ülik meg.

 

 

 

ticker.jpg

 

Ticker

Ezek kicsi lények, melyeket a sáskák taposóaknaként használják. A kantusok képesek voltak megidézni őket. Vannak még vadon élő fajtársaik is. Ezekről azt lehet tudni, hogy szinte mindent felfalnak.

 

 

 

 

 

riftworm.jpg

 

Hasadékféreg

A hasadékféreg egy hatalmas féreg, közel 8-10 mérföld hosszú. Fél-intelligens lények. Ők hozták létre Sera kérge alatti üreget. Végtermékükkel egy gazdag talajt hoztak létre. A hasadékférgeket a sáskák istennek tekintik, mivel életet teremtettek.

 

 

 

 

 

 

250px-kryll2.jpg

 

Kryllek

Erősen agresszív repülő lények. Az üregben élő őshonos növények. Bolygó felszínén először az első sáska támadások után volt fellelhető. A fényt szinte egyáltalán nem bírják. Ezt az emberek saját hasznukra fordították, ultraibolya sugárral tartják maguktól távol. A kryllek éjszaka vadásznak. Minden élőlényt egyszerűen felfalnak. A denevérekhez hasonlítanak. Csapatokban vadásznak, pillanatok alatt lerágják az embert csontig.

 

sziklaf..jpg

 

Sziklaféreg

A sziklaféreg az üregekben élő lény. Anya „bennszülött barlangi lénynek” nevezte. Kívülről kemény páncél védi. Izzó, piros gyümölcsökkel táplálkozik, amelyek az üregben nőnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

levi.gif

 

Leviathan

A leviathan egy vízi lény, mely az üreg víz alatti területein és a felszínen élt. A sáskák rettegtek tőlük. Sok ilyen lény alakult át később fénylővé.

 

 

 

 

 

 

cucc.jpg

 

Mangler

Ezek víz alatti lények. Csoportosan támadnak és rendkívül agresszívek. Az üregben és a felszínen is jelen voltak. A sáskák arra használták őket, hogy hatalmas ágyúnaszádokat húzzanak.

 

 

 

 

200px-chapter3_locust_sentries-1-.jpg

 

Shrieker

A shrieker egyfajta üregi lény, amelyek Jacinto elsüllyedése után tűntek fel először. Repülni képesek, és Gorgon SMG-vel voltak felszerelve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tempest.jpg

 

Tempest

A tempest egy hatalmas, repülő lény, melyet a királynő hátasként használt. Hasonlít egy hatalmas bogárra, természetesen Myrrah arany páncélba öltöztette. Szájából hatalmas sugárzást képes indítani, és shrieker-eket is képes megidézni.

 

 

 

 

250px-serapede-1.jpg

 

Serapede

Ez egy erősen páncélozott, gyors százlábú. Közel 4 és fél méter hosszú. Hatalmas rágókkal van ellátva. Egyetlen lehetséges mód az elpusztításukra az, ha a testük végét lövik. Ha közelbe ért, magasra felnyújtózkodik.

 

 

 

 

 

 

250px-siege_beast.jpg

 

Siegebeast

Ezek hatalma szörnyek, melyeket a sáskák rabszolgává tettek. Ezután katapultként használták őket. Az iparosodás előtt kezdték el használni, majd az üreg elsüllyedése után újra előtérbe kerültek. Lábát hátra feszítették, és hirtelen visszaengedték, így kilőtte a tárgyat, mint egy katapult.

 

 

 

 

252px-gas_barge_gow_3.png

 

Gáz bárka

Eme bárkákat a sáskák a Holló Királyok ellen fejlesztették ki. Ezeket egy fura, gázzal teli lény hajtja. Egy navigációs rendszerrel irányítják az egészet. Nem jelentettek igazán nagy veszélyt, mivel ezek a hólyag szerű lények igen sérülékenyek.

 

 

 

 

 

 

 

300px-torture_barge.jpg

 

Kínzó bárka

Ez egy mobil bárka, mellyel a rabokat szállították. Egy ismeretlen fajú lény hajtja ezeket. Négy lábával a üreg tetején tud mozogni, így közlekedik.

 

 

 

 

250px-digger_launcher_diagram.jpg

 

Digger

Ezek kisebb üregi lények, melyeket a sáskák fegyverekben töltényként használtak.

 

 

 

 

 

 

 


 

sire2.jpgNemzők

 

A nemzők egy ősi lény leszármazottai, melyek a sáskák őseinek egy másik vonulata. Míg a sáskák megalapították civilizációjukat, addig ezek a lények megmaradtak ősi, vad formájukban. Valamikor a Pendulum háború alatt nyitották meg a New Hope Research Facility-t, majd a nemzők "gyerekeit" tanulmányozták. A intézményt Niles Samson vezette, majd amikor le kellet állítaniuk az intézményt, a gyerekeket elvitték, a nemzőket pedig sztázisba helyezték.