Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fegyverek

 Mk2 Lancer Assault Rifle

lancer.jpg

A Mk2 Lancer volt a Lancer-ek második típusa. Láncfűrészes bejonetával volt ellátva. Pontosabb és kisebb a visszarúgása, sőt még nagyobb tárral is lett ellátva. Adam Fenix tervezte, a sáska háborúk első évében. Hamarosan el is terjedt a katonák között, és lett a COG hivatalos fegyvere.

 

 Mk1 Lancer Assault Rifle

250px-retrolancerrender.jpg

Az Mk1 Lancert a Pendulum háború alatt használták, míg a sáska háborúk alatt fel nem váltotta őt az Mk2-es modell. Majd a fénylő támadások alatt kezdtek kifogyni az utánpótlásból, újra elővették őket. A sáskák tornyokba rakták őket, és úgy használták.

 Gnasher Shotgun

250px-gnasher_shotgun.png

 A Gnasher egy rövid csövű, fél-automata katonai puska. Gyakran használta a COG hadsereg. Közelről rendkívül hasznos, és eredményes.

 

Hammerburst Assault Rifle

300px-hammerburst.jpg 

Korábban ez alkotta a sáskák fő fegyverzetét. 6 töltényt lő ki egyszerre, szakaszosan. Ezt viszont leváltotta idővel a Hammerburst II.

 

Hammerburst II Assault Rifle

300px-hammerburst-ii.jpg

A Hummerburst II is a sáskák alapfelszerelését alkotta. Rendelkezett automata és félautomata üzemmóddal is.

 

 Sawed-off Double Barrelled Shotgun

250px-db_shotgun.jpg

A dupla csövű puska rövidebb, mint az eredeti. Igazság szerint egy vadászpuska, de az fénylők ellen harcban is használták.

 

Snub Pistol

200px-snub_pistol.jpg

A Snub a COG hadsereg szabványozott másodlagos fegyvere. Félautomata fegyver.

 

Boltok Revolver

268px-boltok_revolver.jpg

A Boltok pisztoly a sáskák szabványozott pisztolya. Nagy kaliberű revolver, 6 töltényes tárral. Iszonyú nagy pusztítást képes végezni.

 

 Gorgon Burst Pistol 

gorgon.jpg

A Gorgon pisztoly egy dupla csövű pisztoly. Dupla tárral látták el, hogy minél több golyót tudjon leadni. Tüzelése szaggatott volt, amivel megakadályozták a fegyver túlmelegedését. De ezt később elhagyták.

 

 Longshot Sniper Rifle

longshot.jpg

Egy nagy kaliberű, egylövetű mesterlövészpuska. A COG alkotta meg a Pendulum háború alatt, de még 16 év elteltével is használták az emberek, és a sáskák.

 

 

Torque Bow

250px-torquebow.jpg 

A Torque Bow egy halálos fegyver, amelyet kizárólag csak a Theron gárdisták, vagy egy-két magasabb rangú testőr. Ez meglehetősen különbözik a többi sáska fegyvertől. Ez egy elöltöltős számszeríj.

 

 Boomshot Grenade Launcher 

250px-boomshot.jpg

A Boomshot egy egy-lövetű gránátvető, melyet a Boomerek használtak. Hatalmas robbanási aurával rendelkezik.

 

Chain Gun

250px-chaingun.jpg

Ez egy a COG által alkalmazott nehéz géppuska. Ezeket általában járművekre szerelték. A Gatling-gun elve alapján működik, miszerint hat forgó cső ontja magából a lövéseket. Ezek lehetővé teszik, hogy ne melegedjen túl.

 

Digger Launcher

250px-diggerlauncherrender.jpg

 Ez egy egyedülálló gránátvető, melyet a Savage Boomer használt. Egy kis üregi lényt lőtt ki magából, ami képes volt felrobbanni.

 

Mortar

350px-mortar.gif 

Ez egy igen veszélyes támogató fegyver, melyet a COG fejlesztett ki. Kilövés után, az égben sok kis rakétává válik szét, és zúdul az ellenségre.

 

Mulcher

300px-mulcher.gif 

Ez egy nehéz képpuska, leginkább a trojkához hasonlít. Ez egy könnyebb verzió. Csak három csöve van, a hat helyet. Hatalmas pusztítást tud véghezvinni, ezért nagyon közkedvelt, még a sáskák körében is.

 

 

One-Shot 

250px-oneshot.jpg 

Ez egy nehéz osztályú mesterlövész puska. A fegyver olyan erős, hogy képes átlőni a boomshield-en.

 

 

Scorcher 

300px-scorcher.gif

Ez egy könnyű, hordozható, száraz vegyszerrel üzemanyagólt lángszóró. Körülbelül 10 méteres a hatótávolsága, és igen nagy károkat tud okozni.

 

 

Troika Heavy Machine Gun

300px-troikaturretqk6.jpg 

Ez egy leállítható nehéz gépfegyver, melyet a sáskák készítettek és használnak.

 

 

Vulcan Cannon

250px-vulcanconceptart.png 

Ez egy két embernek tervezett fegyver, melyet a COG gyártatott. Az egyik ember használja, a másik folyamatosan adagolja a töltényt.

 

Frag Gránát 

images.jpg

Ezeket a standart repeszgránátokat a COG gyártotta, de mint két faj egyaránt használta.

 

 

Smoke Gránát 

smoke.jpg

Ez egy hagyományos COG füstgránát.

 

Ink Gránát 

148px-lolololololololol.jpg 

Ebben a gránátban egy csecsemő Nemacyst található, így mérget bocsát ki. Ezt szinte csak a Kantusok használnak.

 

 

Incendiary Gránát

napalm-g.jpg 

Ez egy új fajta gránát, mely a molotov koktélhoz hasonlóan működik. Egy kisebb területet elöntenek a lángok, ha ez becsapódik.

 

Boom Pajzs

boomshield.jpg

Ez egy golyó álló pajzs, melyet a Maulerek használtak. Van rajta négy visszahúzható pajzs.

 

 

Butcher Cleaver

250px-butchercleaver.png 

Ezt a sáska hentesek használták, hogy felvágják a sziklaféreg húsát. De ezt használták támadásra is a katonák ellen, mikor betörtek a Nexusba.

 

 

Ezüsthátas

silverback.jpg 

Ezeket igazság szerint nem katonai célokra tervezték. Egyik karja gatling gun-nak, másik pedig rakétavetőnek lett átalakítva. Ezek igen nagy mértékben páncélozottak, viszont igen lassúak.

 

 

Hajnalpöröly

240px-hammersatellite.jpg

Ez egy orbitális műhold alapú lézer, melyet Adam Fenix dolgozott ki. A sugarat számítógéppel, vagy lézeres irányzékkal is lehet irányítani.