Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Imulsion

 Imulsion

 

Az Imulsoin egy világító, nagyon illékony, alacsony viszkozitású folyadék alapú parazita. Egy olajkutató fúrás közben fedezték fel a Sera felszíne alatt. A felfedezés, hogy üzemanyagként is használható, kulcsszerepet játszott a Seranok (a Sera-án élő emberek megnevezése) és a sáskák történelmében. Ez az anyag miatt robbant ki a Pendulum háború, és kényszerültek a sáskák előbb-utóbb a felszínre.

Később Adam Fenix rájött, hogy ez egy parazita, mely az élőlényekből táplálkozik, át veszi felettük az irányítást. Legjobb tudomásuk szerint Sera összes élőlényét képes megfertőzni. Fenix próbált segíteni a királynőnek, hogy megmentse a sáskákat, de nem tudott. Ez ahhoz vezetett, hogy a sáskák a felszínre kényszerültek.

 

Története

 

Felfedezése után egy ideig még hasztalannak tartották., míg nem Dr. Helen Cooper létre nem hozta a Lightmass folyamatot. Ez a folyamat azt eredményezi, hogy az anyagból egy hatékony energiaforrás keletkezik. Megoldást jelentett az energia válság ellen. Hatékony és tiszta volt. De legfőképp rengeteg volt belőle. Szinte az összes nemzet meggazdagodott belőle. Ez oda vezetett, hogy az Imulsion ára egy idő után jól lecsökkent, és Sera gazdasága összeomlott. Így katonai akciók indultak meg, és egy világméretű háború vette kezdetét, a Pendulum háború.